Аз лично бих предоставил всяка помощ на Украйна. Това каза в

...
Аз лично бих предоставил всяка помощ на Украйна. Това каза в
Коментари Харесай

Караджов: Аз лично бих предоставил всяка помощ на Украйна


Аз персонално бих дал всяка помощ на Украйна. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ районният министър Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3381
Кой би трябвало да стане шеф на Българска народна банка?

Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова съобщи, че познава единствено претендента на Има Такъв Народ - Любомир Каримански. По думите му той е извънредно кадърен и доста добър финансист.

„ Човек, който съгласно мен, е почтен и честен. Това е решение на Народното събрание. Аз не съм народен представител и моето мнение надали би се взело поради, даже да го изкажа. Това е решение на прагматизъм. Няколко решения са взети с гласове на опозицията, да вземем за пример за зеления документ. Парламентът е гласът на народа. В последна сметка Народното събрание взема решение. Министрите сме единствено избраници на този парламент “, изясни той.

Трябва ли България да изпрати военна помощ на Украйна?

Караджов уточни, че ръководещите би трябвало да се съобразят със страховете на българския народ.

„ Той се опасява войната да не се придвижи в рамките на България. Към тези усеща би трябвало да се подходи с почитание. Изобщо не трябваше да се стига до алтернативата дали оръжие, или филантропична помощ. Русия просто не трябваше да прави тази експанзия против суверенна страна. Днес е Украйна, на следващия ден може да бъдем и ние. В момента бих заложил на филантропична помощ. Не считам, че сега придържайки се към по-умерена поддръжка, предаваме някого. Украйна има потребност както от филантропична, по този начин и от военна помощ “, съобщи той.

Караджов добави, че той персонално би дал всяка помощ, само че в случай че се изпраща военно съоръжение, сходно решение би трябвало да бъде взето от Народното събрание.

„ Смятам, че досега реагираме съответно на рецесиите. До момента не съм видял нещо да спъва моята работа или тази на сътрудниците. Спъват ни множеството рецесии “, разяснява още министърът.

Отношенията правителство-президент

„ Президентът е на мястото си да подлага на критика държавното управление, за това е предназначен по Конституция “, уточни Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова.

По думите му самият той продължава да работи с фрагменти, които са били в районното министерство и по времето на служебното държавно управление.

„ Едните не устояха и сами ми предложиха оставките си. Други освободих, тъй като някои се провалиха много звучно. В чекмеджето на един от чиновниците намерихме необработени документи, документи за осъществена работа по настоящ ремонт и поддръжка за 140 милиона лв. от 2021 година Имаше и още няколко забележки по неговата работа, само че това към този момент тотално изплиска чашата. Не че нещо се е случило счетоводно, въпросът е, че не си е приключил работата “, даде образец Караджов.

Кога ще бъдат изплатени парите на Автомагистрали „ Черно море “?

„ Между момента, в който изразихме политическа воля да разплатим една немалка част, малко над половината от средствата, които се дължат по тези контракти, при приготвянето на документите се мина през няколко разновидността, които закъсаха на техническо и юридическо равнище. Утре в 14.00 ч. е финалната среща, на която ще вземем окончателното решение. Извинявам се на хората. Въпреки че сме работили съвсем непрекъснато, хората са недоволни “, уточни той.

Караджов подсигурява, че парите ще бъдат изплатени.

„ Надявам се, че на следващия ден ще имам опция да направя съответно известие със период, когато към този момент се знае тъкмо по кое време ще бъдат изплатени парите “, уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР